Om Lyngsøe

Lyngsøe er en familieejet designvirksomhed med dansk produktion.

Vi har egen produktion med dygtige håndværkere og egen tegnestue, fordi vi insisterer på at skabe personligt tilpassede overdækninger og afskærmninger til private, erhverv, boligforeninger og det offentlige. Når du drømmer om bedre rum til udelivet, er løsningen Lyngsøe.

25 års erfaring og mere end 10.000 overdækninger leveret

Den første Lyngsøe carport blev produceret tilbage i 1997, og siden da har vi videreudviklet på både vores carporte og øvrige overdækninger. Tanken bag er dog den samme: vi leverer tilpassede kvalitetsoverdækninger og -afskærmninger til vores kunder, og skaber bedre rum til udelivet. 

Via vores tætte samarbejde med både vores kunder og samarbejdspartnere, bliver vi hele tiden inspireret af tidens trends, hvilket giver innovative og tilpassede løsninger. Fælles for alle overdækninger er, at de er af høj kvalitet og løfter æstetikken. Vi er ikke de billigste på markedet, men vi er de bedste, og det er vi stolte af.

Vi har hovedkontor i Søften ved Aarhus og salgskontor i Hamborg, hvorfra vi servicerer kunder i hele Danmark og Nordtyskland.

Lyngsoe Facade Hovedkontor Soeften Ved Aarhus

Gearet til fremtiden

Lyngsøe A/S har i mere end 25 år udviklet, fremstillet, og solgt carporte og andre overdækninger og afskærmninger i unikke design og materialer i god kvalitet. Vi er en moderne virksomhed, gearet til nytænkning og fleksibilitet, i forhold til alle typer af kunder og samarbejdspartnere, og i forhold til konstant udvikling af nye produkter.

Lyngsøe giver dig plads

Vi er dedikerede og sætter en ære i hvert enkelt produkt. Vi går op i stålprofiler, skruer, konstruktioner, og beregninger, så det du køber hos os, holder til livet. Vores løsninger er gennemtænkt, gennemdesignet, og gennemarbejdet. 

Hos Lyngsøe lytter vi først, og skaber løsningen efterfølgende. Vores designprodukter er tilpasset dig og din familie, din forening, eller dit byggeprojekt. Hos os kommer dine drømme, visioner, og planer først. Når vi forstår dine behov, kan vi gøre det, vi gør bedst; nemlig at skabe individuelt tilpassede overdækninger til bil, bolig og forening.

UNA redskabsrum med Isopanel. Redskabsrummet virker også som læmur

Rådgivningen er lige så vigtig som produktet

Vores mission er at skabe løsninger, der giver dig bedre rum til udelivet. Vores arbejde handler om at give dig den bedste rådgivning gennem hele forløbet, og hjælpe dig med at skabe den helt rigtige løsning til dit behov. Vi har i vores rådgivning fokus på, hvilke behov overdækningen skal dække rent funktionelt, og hvordan den skal se ud, så den passer bedst ind i omgivelserne og tilfører værdi til dit uderum. Vi lytter, før vi skaber og samarbejde er vores vigtigste byggemateriale.

Lyngsøe er løsningen, når du drømmer om bedre rum i livet.

Tradition og udvikling

Vi er Danmarks ældste producent af carporte. Hos Lyngsøe A/S arbejder vi med hjertet, og vi er tro mod det kvalitetskoncept, vi grundlagde for over 25 år siden. Vi brænder for at levere de bedste løsninger for vores samarbejdspartnere og kunder. Det betyder, at vores løsninger skal være solidt håndværk og i god materialekvalitet, og at hele forløbet med Lyngsøe skal være en positiv oplevelse.

Gennemtænkt design

Vores opgave er at skabe carporte, overdækninger, redskabsskure og cykelskure, hvor der er lagt vægt på et gennemtænkt og high-end design, samt at kunne levere produkter, der består af solide materialer og konstruktioner.

Dengang som nu bygger produktionen på stolt håndværkertradition. Både når det gælder udførelse og rådgivning af vores kunder, går vi ikke på kompromis med kvaliteten.

Vi tilpasser vores overdækninger til dine ønsker og behov

15 års garanti

Vi vil kun lave det bedste. Derfor gør vi alt for at sikre, at vores løsninger holder mange år og har minimal vedligehold. Vi går endda så vidt som til at tilbyde 15 års rustgaranti på de varmgalvaniserede overflader på vores stålkonstruktioner, og 15 års leverandør-garanti på vores tagplader mod brud og gulning forårsaget af miljøet. 

 

Skilter med kvaliteten

Et produkt fra Lyngsøe A/S er et kvalitetsprodukt med et karakteristisk og unikt design.
Det er vi stolte af og lægger gerne navn til. Derfor er alle vores produkter forsynet med et diskret logo samt et stelnummer, så vi altid kan finde tilbage til netop din løsning. Skiltet er det synlige bevis på, at du har investeret i en ægte Lyngsøe – og det i sig selv er nok den bedste garanti for kvalitet i både design, materialer og udformninger.

Én leverandør til alle jeres overdækninger og afskærmninger

Ved at vælge én leverandør til alle dine overdækninger, skaber du en rød tråd og en sammenhæng mellem de forskellige elementer i dit uderum. Uanset om opgaven lyder på carporteredskabsskure eller garageanlæg, er der lagt vægt på et gennemtænkt og high-end design, samt at kunne levere produkter, der består af solide materialer og konstruktioner.

Uanset om du er privatkunde eller erhvervskunde, vil du opleve den samme høje kvalitet i produkterne, høj professionalisme, og innovative overdækninger tilpasset dig.

Vi er din garanti for et gnidningsfrit og professionelt samarbejde fra første idé til den sidste skjulte skrue er monteret. 

 

 

Lyngsøe - én leverandør til alle jeres overdækninger

Garanti og tryghed i samarbejdet

Når du handler med Lyngsøe, er vi din garanti for et produkt af høj kvalitet, der er designet til at holde. Vi giver derfor 15 års rustgaranti på de varmgalvaniserede dele, som også er CE-mærkede, og 15 års leverandør garanti mod gulning og brud forårsaget af miljø på vores tagplader i polycarbonat.

Vi har Bisnodes højeste kreditrating, som viser, at vi er en solid virksomhed med et stærkt finansielt fundament. Du kan derfor trygt handle med os.

Ikon Garanti Sand

Bestyrelsen

 • Per Hermansen

  Per Hermansen

  Bestyrelsesformand

 • Jesper B. Poulsen

  Jesper B. Poulsen

  Ejer/Direktør

 • Jens Lassen

  Jens Lassen

  Bestyrelsesmedlem

 • Nis Phillipsen

  Nis Phillipsen

  Bestyrelsesmedlem

 • Camilla Birkelund

  Camilla Birkelund

  Bestyrelsesmedlem