Opbevaring og depotrum til det offentlige

Vi producerer rum i mange forskellige størrelser og former, så de kan tilpasses jeres opbevaringsbehov. Med et aflåst rum får I mulighed for at sikre jeres materialer mod tyveri, og får samtidig et sted at opbevare tingene.

Kontakt os for en snak på 70 20 61 41. Vi er klar med rådgivning og vejledning, så vi sammen finder det helt rigtige opbevaringsrum til jer.

4 facts om stålopbevaringsrum:

  • Rummet beskytter jeres materiel mod vind og vejr
  • Opbevaringsrummet er ekstra kvadratmeter til opbevaring
  • Ofte nemmere adgang til jeres materiel
  • I får 15 års rustgaranti på de varmgalvaniserede dele

4 facts om stålopbevaringsrum:

  • Rummet beskytter jeres materiel mod vind og vejr
  • Opbevaringsrummet er ekstra kvadratmeter til opbevaring
  • Ofte nemmere adgang til jeres materiel
  • I får 15 års rustgaranti på de varmgalvaniserede dele

Fleksible og funktionelle opbevaringsrum

Vores opbevaringsrum i stål bliver tilpasset til jeres opbevaringsbehov. Uanset om I har brug for et mindre skur til viceværstens redskaber, et stort skur opdelt i flere rum eller et teknikrum, kan vores produkter tilpasses efter jeres specifikationer. 

Solid og langtidsholdbar konstruktion

Fælles for alle vores opbevaringsrum er, at konstruktionen er lavet i galvaniseret stål med mulighed for pulverlakering i en valgfri RAL-farve. Derudover består taget som standard af 5-lags termoplader i polycarbonat. Begge dele sikrer jer en solid konstruktion, der holder i mange år.

I forhold til beklædningen på opbaveringsrummene, kan I vælge mellem mange forskellige materialer såsom hulplader, komposit eller isopanel. 

Fleksible og funktionelle opbevaringsrum – mange tilpasningsmuligheder

Rådgivning og samarbejde

Vi tror på samarbejde, som nøglen til succes. Vores rådgivende tilgang sikrer, at vi forstår dine mål og udfordringer fuldt ud. Vores rådgivere samarbejder med jer for at finde den bedste løsning til jeres opbevaringsbehov. Lyngsøe er jeres partner, der giver jer mulighed for at skabe mere organiserede og funktionelle faciliteter.

Vi lytter først, og tegner, producerer og monterer jeres løsning efterfølgende.

Ofte stillede spørgsmål

Kan opbevaringsrummene fås i specifikke størrelser?

Svar:

Vores opbevaringsrum fås i forskellige størrelser, både på standardmål og jeres speccifikke mål. Derudover kan opbevaringsrummene inddeles i flere sektioner, hvis der er behov for dette.

Hvor meget vedligehold skal vi forvente?

Svar:

Vores opbevaringsrum produceres i galvaniseret stål for lang holdbarhed og minimalt vedligehold. Derudover har I mulighed for at vælge en beklædningstype, der ligeledes kræver minimalt vedligeholde som f.eks. komposit. På den måde sparer I penge på det løbende driftsbudget og kan bruge jeres tid på andre projekter.

Hvilke tagtyper har I?

Svar:

Vi benytter 20 mm. 5-lags termoplader som standard, men det er muligt at vælge andre tagformer som f.eks. sedum, tagpap eller stål. 

Én leverandør til alle jeres opbevarings- og depotrum

Med Lyngsøe får I én leverandør til alle jeres opbevarings- og depotrum. På den måde har I én kontaktperson at koordinere med, og I kan få en række overdækninger i samme udtryk.

Flere overdækninger i samme design

I kan eksempelvis få carportanlæg, aktivitetsrum og cykelparkeringer i samme design og med samme beklædning, så I skaber en rød tråd i jeres omgivelser. 

I kan også vælge at mikse mellem forskellige design til jeres overdækninger, men benytte den samme beklædning for at skabe et ensartet udtryk, der dog bryder i formerne.

Vi tilpasser vores overdækninger til dine ønsker og behov

Har I brug for sparring?

Vores dygtige rådgivere står klar til at sparre med jer omkring jeres behov og mulighederne for at skabe det helt rigtige opbevaringsrum til jer. 

Udfyld formularen nedenfor, eller ring til os på 70 20 61 41.

Jacob Madsen, salgsrådgiver hos Lyngsøe A/S
Jacob Madsen Salgsrådgiver