Kvalitet med garanti

Vores produkter er skabt til det danske vejr. 

Med hele paletten fra sol og sommer til frost, sne, hagl, blæst og regn stilles der særligt høje krav til, at kvaliteten er helt i top. Så vores overdækninger er i princippet designet, bygget og testet i samarbejde med den danske natur.

Et stærkt produkt

Vi producerer vores løsninger i varmgalvaniseret stål og benytter 5-lags termoplader til taget. Med varmgalvaniseringen forlænges stålets levetid og termotaget er et robust produkt. 

UNA væghængt overdækket terrasse i varmgalvaniseret stål

Det sikre valg

Vi bygger i galvaniseret stål, som kræver et minimum af vedligeholdelse. Du behøver ikke indregne ekstra omkostninger til eksempelvis træbeskyttelse. Derudover har du 15 års leverandørgaranti på vores termotag i polycarbonat mod gulning og brud forårsaget af klimaet og 15 års rustgaranti på den varmgalvaniserede stålkonstruktion.

På den måde kan du føle dig tryg, når du vælger et produkt fra Lyngsøe.

Redskabsskur med beklædning i Isopanel

Tilpassede løsninger – uanset projektets størrelse

Vi tilbyder dig en personligt tilpasset løsning – uanset om vi snakker om en carport til én bil, et garageanlæg til 20 biler eller andre slags overdækninger. Vælger du en Lyngsøe overdækning, hjælper vi dig med vejledning, tegning, opmåling og montering.

Du er altid velkommen til at ringe på 70 20 61 41 eller skrive til os på mail@lyngsoe.dk, og få en snak omkring dine muligheder.

Vores dygtige salgsrådgivere hos Lyngsøe A/S