System carporte

System carporte i stål fra Lyngsøe passer til alle typer af boliger og byggerier, der ønsker en langtidsholdbar løsning i flot design. Ved at vælge carporte i varmgalvaniseret stål får I et stærkt og langtidsholdbart materiale, der kræver minimalt vedligehold, og dermed er en god langtidsinvestering. Vi tilpasser carportene til hvert enkelt projekt og specialmål, uanset om I har behov for 1, 5 eller 30 system carporte.

Når I er på udkig efter system carporte i lækkert design med lang holdbarhed, er løsningen Lyngsøe.

Kontakt os for en snak på 70 20 61 41. Vi er klar med rådgivning og vejledning, så vi sammen finder de rigtige system carporte til jer.

5 fordele ved system carporte i stål

  • Lang holdbarhed og minimalt vedligehold
  • Tilpasses jeres behov og krav
  • Funktionalitet og æstetik går hånd i hånd
  • 15 års rustgaranti på de varmgalvaniserede dele
  • Hurtig og effektiv montage

5 fordele ved system carporte i stål

  • Lang holdbarhed og minimalt vedligehold
  • Tilpasses jeres behov og krav
  • Funktionalitet og æstetik går hånd i hånd
  • 15 års rustgaranti på de varmgalvaniserede dele
  • Hurtig og effektiv montage

System carporte tilpasset jeres projekt

I kan vælge mellem mange forskellige beklædninger – både helt lukkede som eksempelvis komposit, delvist lukkede som trælameller eller glas, der giver fuldt udsyn. Carportene leveres ydermere både med og uden tilhørende redskabsrum og som fritstående enkelt carporte eller sammenhængende carportanlæg. 

Skydedør eller containerskjul?

Flere af vores kunder vælger skydedøre i deres redskabsrum, fremfor almindelige døre, for optimal udnyttelse af pladsen og mest mulig opbevaringsplads i skuret. Det er også muligt at indbygge containerafskærmning i forlængelse af carportanlægget, hvis der er behov for det i bebyggelsen.

Vi har stor erfaring med at tilpasse carporte til skrånende grunde og niveauforskelle, og finder kreative løsninger, der udnytter forholdene optimalt og udligner terrænfald. 

PLAN carportanlæg med skydedøre til redskabsrummene

Hurtig og effektiv levering

Vi har fokus på at arbejde hurtigt og effektivt på byggepladsen for at minimere forstyrrelser. Vores montører er vant til at arbejde med vores produkter og er derfor hurtigt inde og ude af pladsen.

Vi ved, at jo hurtigere vi er væk fra byggepladsen, jo smidigere kører jeres byggeprojekt. 

Samarbejde og innovative løsninger

Vi har mange års erfaring med at samarbejde med bygherrer, entreprenører, arkitekter, foreninger, ejendomsudviklere m.m. Det giver stor ekspertise og gennemprøvede løsninger. Via vores tætte samarbejde med byggebranchen, bliver vi inspirerede af tidens trends, hvilket kommer til udtryk i innovative løsninger.

Hos Lyngsøe er vi mere end blot en leverandør; vi er jeres partner og står klar med professionel rådgivning gennem hele processen. Vi tror på, at et tæt samarbejde giver det bedste resultat for alle parter.

Mads Borne, markedschef hos Lyngsøe A/S

Design og kvalitet

Vi tror på, at funktion og æstetik skal gå hånd i hånd, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Vores system carporte er ikke kun robuste og langtidsholdbare, de er også designet med elegance for øje. Vi skaber carporte, der ikke kun beskytter bilerne, men også forskønner området.

Stærk konstruktion

Galvaniseret stål er kendt for sin holdbarhed og modstandsdygtighed mod korrosion samt vind og vejr. Den stærke konstruktion betyder, at vi kan nøjes med færre søjler end eksempelvis træcarporte og dermed fremstille lette, men solide system carporte. Taget består af 5-lags termoplader i polycarbonat, som ligeledes er utrolig robust og holdbart.

Sortlakeret UNA carportanlæg med sedum på toppen

Ofte stillede spørgsmål

Kan I levere carporte med brandvægge?

Svar:

Ja, vi kan levere brandvægge op til EI-60.

Hvad er forskellen på system carporte og garager?

Svar:

System carportene er åbne konstruktioner, hvorimod garager er lukkede med en port. Om I skal vælge det ene eller andet, kommer helt an på jeres behov. Vi anbefaler derfor, at I tager en snak med en af vores rådgivere om den rette løsning til jer.

Hvor langt et carportanlæg kan I levere?

Svar:

I princippet kan vi levere carportanlæg så langt, som I ønsker.

Har I brug for sparring?

Hos Lyngsøe lytter vi først, og skaber løsningen efterfølgende. Vi er klar til at dele ud af vores ekspertise, og rådgive jer til den helt rigtige carportløsning. 

Ring til os på 70 20 61 41 eller undfyld vores kontaktformular. Vi ser frem til samarbejdet.

 

Mads Borne – markedschef hos Lyngsøe
Mads Borne Markedschef

Pusleplads til bilen

Lyngsøe pusleplads til biler er en stilfuld løsning både ved anlæg til bilvask, hos et autocenter, tankstation eller ved carportanlægget. Bliv skånet for vind og vejr, mens du pusler om bilen.

Bilpuslepladsen kan sammensættes på mange forskellige måder, og kan produceres i alle vores design/tagtyper. I vælger selv, om I ønsker afskærmning på en eller flere sider, og hvilken type beklædning, der passer bedst til jeres stil og behov.

ELIPSE pusleplads til bilen - stå i ly, mens du ordner bil